Raadsman Steve Geerdens heeft vandaag voor de rechtbank van Hasselt een voorlopige schadevergoeding van 4.000 euro en de aanstelling van een deskundige gevraagd omdat zijn cliënte bij het drinken van een flesje water Chaudfontaine de stof zinkchloride binnenkreeg. De stof tastte haar maag en gal aan: de organen hadden derdegraads brandwonden. De slokdarm liep tweedegraads brandwonden op.

De 34-jarige vrouw uit Diepenbeek dronk op 4 januari 2013 op haar werk van het bewuste flesje. Ze had het meegenomen van bij haar ouders thuis. Naar eigen zeggen kreeg ze als enige vergoeding een nieuw flesje water Chaudfontaine. 

Volgens raadsman Jan Swennen van de tegenpartij, Coca Cola Belgium, stond het vast dat het flesje uit de fabriek kwam en dat er zinkchloride in zat, maar de vervuiling kon niet in de fabriek gebeurd zijn gezien de zeer strenge controles met veelvuldige staalnames. Volgens het bedrijf moet er iets misgegaan zijn tussen de productie en het drinken van het flesje.

Er was aanvankelijk een gerechtelijk onderzoek opgestart naar mogelijk kwaad opzet, maar daar werden geen bewijzen van gevonden met een seponering tot gevolg. De burgerlijke rechtbank doet 19 februari uitspraak.

Lees online

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Contacteer ons vandaag nog!

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie